Onze diensten

Eigenlijk zijn de werkzaamheden van ICT aan Zee te veelzijdig om allemaal op te noemen. We voeren onderhoud en reparaties uit, maar kunnen ook (spoed)oplossingen bieden in de vorm van hulp op afstand.

Veelgestelde vragen (FAQ)

De wereld van computers en technologie, daar blijven vaak vragen ontstaan. Daarom hebben we enkele veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Vrijwel alle vraagstukken en werkzaamheden op het gebied van ICT kunnen wij voor u uitvoeren. Denk aan het aansluiten en installeren van computers, het installeren en configureren van software en/of internet, maar ook het verwijderen virussen en inregelen van back-ups.

Nee, er worden niet direct kosten in rekening gebracht. We luisteren naar uw probleem en maken vervolgens een prijsinschatting van de verwachtte kosten. Uiteraard proberen wij hierin met u mee te denken om voor u de beste oplossing te kunnen bieden.

Veel reparaties kunnen inderdaad bij u thuis worden opgelost. Soms is het probleem echter dusdanig dat wij het probleem in onze werkplaats moeten verhelpen. Uiteraard doen wij dit ten alle tijden in overleg.

Absoluut! Middels informatica opleidingen en diverse Microsoft certificeringen bent u verzekerd van voldoende kennis en kunde. Daarnaast bezitten wij ruime praktijkervaring zodat storingen snel en vakkundig verholpen kunnen worden.