Reparatie

Een computer of laptop met een foutmelding, die vastloopt of zelfs helemaal niet wil opstarten. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. We helpen u graag met een snelle reparatie op locatie!

Soorten reparaties

Spoedreparaties

Wanneer uw computer onverwachte problemen geeft kunnen wij dit met spoed voor u oplossen. Een spoedreparatie is op korte termijn en vaak al binnen 24 uur.

Om u goed te kunnen helpen is het belangrijk om z.s.m. contact met ons op te nemen en niet zelf te proberen een reparatie uit te voeren wanneer u hier geen verstand van heeft. De kans is namelijk aanwezig dat dit de problemen verergert of zelfs onherstelbaar maakt. Neem dus snel contact op wanneer er zich problemen voordoen!

Geplande reparaties

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat er reparaties uitgevoerd moeten worden die niet kritisch zijn voor uw dagelijkse bezigheden achter de computer. Deze reparaties plannen we graag in zodat we deze op een voor uw gewenst moment kunnen uitvoeren.

Voor het inplannen van een reparatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We voorzien u van een inschatting van de kosten en kiezen in overleg een gewenst moment om de reparatie uit te voeren.